Vrea o pauză de la căsnicie!

Imaginile în care Veronica şi-a pălmuit soţul în club, în timpul unei crize de gelozie şi mai apoi şi-a dat verigheta jos, ne-au lăsat mască pe toţi.

Iar motivul crizei a fost apariţia unei domnişoare la orizontul lui Viorel, domnişoară de la care soţul Veronicăi nu şi-a mai luat ochii. Asta spre disperarea tinerei sale neveste.

Şi-a pălmuit soţul din cauza unei sexy dansatoare…Iar azi a venit momentul s-o şi cunoască! Vulpiţa stă faţa în faţă cu femeia de la care Viorel nu-şi mai putea lua ochii, în club! Se lasă cu gâlceavă pentru inima lui Viorel?!

A fost ţinta privirilor lui Viorel şi totodată motivul scenei de gelozie pe care a făcut-o Veronica în club. Emy, o sexy dansatoare, căci despre ea este vorba, e tânăra după care tânjea Viorel, în timp ce dansa cu Veronica. Ei bine, frumoasa dansatoare a venit în platoul emisiunii Acces Direct!

După ce Emy a dansat lasciv în faţa lui Viorel, în ochii vulpiţei au apărut lacrimile şi, mai mult, a început să tremure! Lacrimile i-au curs pe chip, în timp ce auzea că Emy dansează de 12 ani.

Ar fugi Viorel cu Emy în lume? Ei bine, soţul vulpiţei a spus că „nu ştiu, vedem! Nu pot să dau un răspuns acum„.

Vulpiţa a anunţat la Acces Direct că nu vrea să mai stea cu Viorel. Din nou, îşi doreşte o pauză!

Pur şi simplu nu mai vreau. Vreau o pauză în căsnicie. Acum mi-a venit o idee”, a spus Veronica Stegaru.

Ba mai mult, încă dinainte de a merge în club, Veronica a spus echipei Acces Direct că vrea să se mai recreeze puţin, departe de Viorel pentru că… nu este fericită!