Vulpița a pus punct! Unde s-a dus acum vedeta din emisiunea prezentată de Mirela Vaida

Decizie șocantă în familia Stegaru! Sătulă de scandal și de agresivitatea lui Viorel, Veronica și-a luat inima în dinți și a pus punct relației. Serialul comico-dramatic de la Antena 1 pare că ar fi ajuns la final. Unde s-a mutat Vulpița aflați în paragrafele următoare.

S-au despărțit soții stegaru
Anunțul șoc a fost făcut chiar în cadrul emisiunii „Acces Direct“, de soțul Veronicăi.

Așa cum a mărturisit chiar ea în repetate rânduri, Vulpița s-a săturat de scandal și de reproșuri și a decis că este momentul să renunțe la mariajul toxic alături de Viorel.

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și cearcă scuze în fața mea.

Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună“, a declarat Viorel, indignat, după ce a aflat că a rămas fără nevastă.

Unde s-a mutat Vulpița
După ce a anunțat în direct că a luat hotărârea de a se rupe de Viorel, Vulpița a povestit că și-a strâns bagajele și a părăsit apartamentul în care locuiau împreună.

Tânăra spune că după toate câte s-au întâmplat în ultimele săptămâni nu mai există cale de împăcare, deoarece lucrurile au afectat-o foarte mult.

Reproșurile și certurile ajunseseră la ordinea zilei, motiv pentru care a decis că este mai bine să pună punct. Acum, se pare că fosta parteneră (sau cel puțin pentru moment), a lui Viorel Stegaru stă singură într-o cameră de hotel și nu mai ia în calcul să se întoarcă la vechiul „cămin“.